Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο TEACHERsCOP_5.11.2022

Αγαπητές/οί φίλες/οι εκπαιδευτικοί,

Σας καλούμε να ακούσετε από εμπνευσμένους δασκάλους που πρωτοστατούν στην εκπαίδευση για την κλιματική αλλαγή και να ψηφίστε τα σχέδιά τους! Στις 5 Νοεμβρίου 2022 στις 13:00 (CET) (14:00 ώρα Ελλάδας) το Γραφείο για την Κλιματική Εκπαίδευση (OCE) φιλοξενεί το TeachersCOP, σε υβριδική μορφή ζωντανά από την Αίγυπτο.

Αυτή η διεθνής εκδήλωση στοχεύει να αναδείξει στους παγκόσμιους πολιτικούς και φορείς λήψης αποφάσεων στο COP27, το έργο των εκπαιδευτικών, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τον βασικό ρόλο που διαδραματίζουν στην παγκόσμια αντιμετώπιση του κλίματος.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, δάσκαλοι από όλο τον κόσμο θα μπορούν να ανακαλύψουν και να επιλέξουν συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την κλιματική αλλαγή που θα παρουσιαστούν σε φορείς πολιτικής και εκπαίδευσης στο IPCC Pavillion στην καρδιά του COP27 στην Αίγυπτο!

Αυτή είναι μια ευκαιρία για εκπαιδευτικούς που θέλουν να εμπνευστούν από τους συνομηλίκους τους και να αναλάβουν δράση για τη βελτίωση της εκπαίδευσης για την κλιματική αλλαγή.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Αραβικά

Χριστίνα