Positive actions for the Sustainable Development Goals

To FEE, Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, ο διεθνής συντονιστής του προγράμματος "Οικολογικά Σχολεία" στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25 χρόνια "Οικολογικά Σχολεία" δημοσίευσε την νέα ηλεκτρονική έκδοση που αφορά εφαρμοσμένες δράσεις και σχέδια εργασίας που συνδέουν τις θεματικές του Προγράμματος με τους 17 Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Στην παρούσα έκδοση συνέβαλαν φορείς που υλοποιούν το Πρόγραμμα από την Ινδία, Μαδαγασκάρη, Ουγκάντα, Η.Π.Α και διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Το μοιραζόμαστε μαζί σας με χαρά και ελπίζουμε ότι το περιεχόμενο του θα σας εμπνεύσει να υλοποιήσετε κάποιες από αυτές ή να δημιουργήσετε δικές σας ιδεές.

Σημ.: Δεσμευόμαστε εν καιρώ να ακολουθήσει δεύτερη και τρίτη έκδοση αναθεωρημένη, με περισσότερα σχέδια εργασίας και δραστηριοτήτων. Σε περίπτωση που ως εκπαιδευτικός έχετε υλοποιήσει κάποιο σχέδιο εργασίας με τους 17ΣΒΑ μέσα από το Πρόγραμμα "Οικολογικά Σχολεία" και θα θέλατε αυτό να δημοσιευτεί στην επόμενη έκδοση, η διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο education@eepf.gr

 

Theodora