Ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 στο Γυμνάσιο Κοίμησης Σερρών-Βίντεο προβολής των δράσεων και συμμετοχής του Γυμνασίου στην τελετή βράβευσης με την πράσινη Σημαία

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα η ΕΡΤ3  έκανε ιδιαίτερη τηλεοπτική μνεία στο Γυμνάσιο Κοίμησης Σερρών. Συγκεκριμένα στην εκπομπή "Νέα από τη Περιφέρεια" την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ μέσα από τους χώρους εργασίας του Γυμνασίου Κοίμησης στο οποίο οι Μαθητές του προέβαλαν με περισσή άνεση τις δράσεις του Γυμνασίου που οδήγησαν στις δύο Πανελλήνιες βραβεύσεις του. Η πρώτη από τον διαγωνισμό BRAVO-SCHOOLS τον Ιούνιο του 2018 όπου το πρόγραμμα "Γεωθερμία" κρίθηκε ως η καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση στον τομέα της ενέργειας και η δεύτερη τον Απρίλιο του 2019, όπου το Γυμνάσιο βραβεύεται με την πράσινη Σημαία!

Μπορείτε παρακάτω να παρακολουθήσετε τόσο το βίντεο που αναφέρεται στο τιμητικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, όσο και ένα δεύτερο Βίντεο με το οποίο το Γυμνάσιο Κοίμησης Σερρών, θα προβάλλει τις δράσεις του και θα συμμετέχει στην τελετή βράβευσης με την πράσινη σημαία από την ΕΕΠΦ στις 6 Απριλίου του 2019!

Συγγραφέας: 
gymkoimis