Καλή - Οικολογική χρονιά για όλες και όλους μας.

  Ξεκινήσαμε με νέες δυνάμεις ,μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, προσπάθεια μείωσης των απορριμάτων της σχολικής μας μονάδας . Πρώτα με ενημέρωση όλων των μαθητών για να φέρνουν το κολατσιό τους σε δοχείο φαγητού και το νερό τους σε παγούρι , στη συνέχεια ενημέρωση για διαχωρισμό των απορριμάτων στους κατάλληλους κάδους . Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν ο συντονιστής του περιβαλλοντικού προγράμματος μαζί με τους μαθητές /μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας του Σχολείου μας.

 Με υπομονή και επιμονή το προαύλιο και οι αίθουσες του Σχολείου μας ,εν μέσω του χειμώνα , θα γίνουν ακόμη πιο καθαρές ! Επίσης τα απορρίματα, σε συνεργασία με το Δήμο Παλλήνης  και το πρόγραμμα Follow Green , θα ανακυκλωθούν σε μεγάλο βαθμό κι εμείς θα έχουμε κάνει το καθήκον μας για τη μείωση των σκουπιδίων στο ΧΥΤΑ αλλά και στη ...θάλασσα .

 Παράλληλα βρίσκόμαστε στο... ταξίδι / προετοιμασία για την υποψηφιότητα του σχολείου μας εν όψει της μεγάλης γιορτής για τα 25 χρόνια του Προγράμματος  Οικολογικά Σχολεία της  Ε.Ε.Π.Φ. ! Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν οι μαθητές της Ε' τάξης , οι δασκάλες τους και η μουσικός του Σχολείου μας .

 Καλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς των προσπαθειών μας !

 

Συγγραφέας: 
ΚΥΡΙΑΚΟΣ